Bun venit pe site-ul Demany shoes !


Retur produsePregătiți și asigurați corespunzător produsul pe care doriți să-l returnați punându-l într-o cutie de carton.
Alegeți modalitatea de returnare: firmă de curierat – Cargus.
După ce coletul ajunge la departamentul de retur și returul este acceptat, în decurs de 3-5 zile lucrătoare se returnează banii. Întreaga procedură de returnare durează aproximativ 14 zile calendaristice de la ridicarea returului de către curier.
Dacă utilizați aceeași cutie în care ați primit comanda vă rugăm să îndepărtați eticheta veche.
Sigilați coletul iar curierul se va prezenta la dvs. cu ordinul de ridicare (pe care trebuie să îl păstrați până la primirea banilor) și cu o nouă etichetă, pe care o va lipi pe colet.
Dacă returnați mai multe produse, puteți pregăti un singur colet. Iar dacă trimiteți mai multe colete, generați etichetă pentru fiecare colet.
Nu primim coletele trimise cu ramburs. De asemenea nu se acceptă coletele expediate prin Poșta Română întrucât aceasta nu livrează la adresa finală.
În funcție de metoda de plată aleasă banii vor fi returnați prin același canal. Dacă comanda a fost platită ramburs sau prin transfer bancar, returul banilor se va efectua în contul bancar menționat de către dumneavoastră pe Formularul de Returnare .
Pentru comenzile achitate cu cardul, restituirea banilor se va efectua prin intermediul aceluiași canal și în contul de pe care a fost recepționată plata. În cazul în care ați ales plata ramburs când ați plasat comanda, pentru restituirea banilor, va rugăm să descărcați formularul din secțiunea Retur, să-l completați cu datele cerute și să-l puneți în colet alaturi de produsul/produsele pe care doriți să-l/le returnați.
*Este obligatorie completarea formularului de retur.